Kleur met Zorg is aangesloten bij Vereniging Image Professionals

U oogt beter in uw beste kleuren

.

Hoe werkt een kleuranalyse

Tijdens de kennismaking leg ik m.b.v. een flip-over de theorie uit van de kleurenleer en eigenschappen van de seizoenstypes.

Kleur is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk maar is ook verbonden met 'de binnenkant' van de mens. Ik werk met de Psychologie van 17 kleuren en laat je zien wat jouw persoonlijke top 3 zegt over hoe je op dit moment in het leven staat,  je talenten en je uitdagingen...altijd een geweldige ervaring en eye-opener om meer over jezelf te ontdekken.

Je neemt plaats voor de spiegel met speciale daglichtlampen en vervolgens worden de kleur geanalyseerd van de huid, haren en ogen.
M.b.v. een loep worden alle kleurschakeringen in de ogen waargenomen.

Daar bevinden zich meestal meer kleuren in dan dat je had verwacht!

 

Kleurmetzorg kleurdoekenDe analysedoeken bestaan uit een goud- en zilverdoek en 9 verschillende kleurdoeken, ieder in 4 nuances.

Wat zien we wanneer de doeken aan het gelaat worden gedrapeerd?

Fris je er van op of zien we een grauwsluier verschijnen.

Wat 'doet' de kleur met je kaaklijn. Met welke nuance spreken je ogen meer? Kortom, er wordt met zorg gekeken welk kleurtype het best bij je past en jouw persoonlijkheid ondersteunt.

En hoe 'voelt' een kleur.. en hoe komt dat??

 

Ik laat zien op welke manier de kleuren in de juiste contrasten en dessins, optimaal gedragen kunnen worden worden.

We zijn dan inmiddels 2 uren verder en weet je voor altijd wat jouw beste kleuren zijn en behoren miskopen tot de verleden tijd!

Bij een uitgebreide kleurenanalyse hoort een paspoort met 32 stofjes in jouw beste kleuren, make-up kaart en colourcard op creditcardformaat.

Heel handig hulpmiddel  voor in de portemonnee zodat je altijd terug kunt vallen op  hetgeen je hebt geleerd. Na het volgen van een workshop ontvang je ook een colourcard.